Niet gekend…

niet gekend

Blijven je stalken en bedreigingen sturen tot jet betaalt.
Betaal je niet 2 opties. Of je maakt jezelf aankant of we komen je verkrachten en vermoorden. Aan u de keuze afgedankte kut hoer, stront wijf. Pieter slikte even en begon zacht te wenen.

Toen Hij terug op school was was het net pauze. Dus het zou zo goed als niet opvallen.“Tis gelukt” zij hij met een hijgende stem. “ben terug met het juiste grief. Er lach een briefje op de tafel. Maar als het niet erg is dan laat ik het zien als school uit is”je hebt gehuild he? Je wang is nog wat nat”. Pieter veegde zijn gezicht droog met een mouw en gaf Kim een kus.

Op dat moment ging de bel en begon de les. Toen het middag pauze was kwamen er enkele leerlingen rond ons koppeltje zitten. Ze zeiden allemaal 1 na 1 dat ze hoorde over zijn probleem en dat ze wel nog spullen hadden die bruikbaar waren. Maar er waren ook mensen die Pieter gewoon kwamen uitlachen. Zo zei er op een gegeven moment eentje “jouw moeder hadden ze al langer moeten afmaken”. Terwijl iedereen weet dat hij zelf geen moeder heeft. ”Gij hebt u moeder niet eens gekend.

Dus ik begrijp dat je zo ongevoelig bent”. Daar had Pieter meteen raak. En ze verdwenen weer. Bedankt allemaal voor je hulp. Breng het over twee dagen maar allemaal mee. Ik laat jullie nog weten waar je alles kunt legen! En met een goed gevoel verliet Pieter op het eind van de dag de school…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s