Een veiling…

veiling#8
…. Hij liep zo rap hij kon naar de het tuinhuis, keek heel voorzichtig tot ze weer naar binnen ging. Pieter liep naar binnen de trap op. De moeder van Kim hoorde hem op de trap lopen maar zei niets. Pieter was binnen in de kamer van Kim.
“He, je moet nu wel heel voorzichtig zijn dat mijn moeder je niet hoort.” “Geen probleem, waar kan ik me verbergen?”
Net toen Pieter dat vroeg kwam moeder de trap op. Kim hoorde het en duwde Pieter in de kleerkast. “Kim? Gaat het een beetje?” “Wat denk je zelf. Mijn vriend is weggelopen van huis en mag hier niet logeren !!!” “Je ziet hem echt graag, he Kim!” “Ja” zei Kim met tranen in haar ogen. “Maar ik wil gewoon geen jongens in huis, het spijt me!” En ze verliet de kamer.

Kim trok de kleerkast weer open en begon te lachen toen ze zag dat hij blozend tussen 2 slaapkleedjes stond. “Ssssst” zei ze lachend. Mijn ma mag niet weten dat je er bent. Slaap jij op zolder. Daar staat nog een bed. Of wil je liever hier slapen? Eigenlijk liever hier. Dat dacht ik al zeiden ze fluisterend tegen elkaar. En ze gingen in elkaars armen op het bed zitten. “He Kim! Over mijn moeder he. Ik heb een idee hoe we wat geld kunnen verzamelen. We houden op school een veiling.” “Goed idee, maar wat gaan we veilen?”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s