Zware stem ….

zwarestem

…“Neen mam, ik ben doodserieus.” Op dat moment kregen ze telefoon van een onbekende met een zware stem. “Eu ik wil geld zien anders is dit je laatste week” en hij legt neer. “Help me Pieter, help me!” riep ze volledig in paniek en greep naar een whisky fles. Pieter trok de fles uit haar handen nog voor ze ervan kon drinken. “Daar is nu geen tijd voor.” zei Pieter geërgerd. Wat tevergeefs was. In de tijd dat hij dat zei pakte ze al een andere fles drank en begon weer te drinken. Toen liep Pieter kwaad de deur uit en liep weg van huis.

De volgende dag verscheen Pieter op school zonder deftig gekleed te zijn. Kim had het direct gezien. “Wat zie jij eruit. Het is net of je op straat hebt geslapen” zei ze lachend. Waarop Pieter met een hoge stem zei: “Dat heb ik ook. Ik ben gisteravond weggelopen van huis.” Waarop Kim geschrokken reageerde. Pieter vertelde precies wat er gebeurde waarna Kim antwoordde: “We moeten naar de politie gaan.” “Neen,” riep Pieter “anders gaat ze eraan!” en begon te snikken.
Kim omhelsde Pieter en zei “Je ziet je moeder graag, hé Pieter.” “Ja. Het is de enige familie die ik nog heb. Gelukkig heb ik jou nog.” Toen kreeg Kim de tranen in de ogen. Omdat ze nu zeker wist dat hij haar graag ziet.
Maar het mooie moment werd afgebroken door de schoolbel. In de klas zat Pieter helemaal alleen want niemand wilde in zijn buurt zitten. Hij werd al verschillende keren geroepen door de leraar maar hij zat ergens anders met zijn gedachten.
Hoe kwam hij ooit aan dat geld en hoe kon hij te weten komen wie het waren die dat geld wilden…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s